Nyheter

Stöd KOK och tjäna en slant själv!

  • 27 feb 2014

KOK kräver inte att medlemmarna ska sälja olika saker för att tjäna pengar till klubben. Men som medlem kan du enkelt stödja klubben genom att bli medlem på Sponsorhuset.se vilket inte kostar någonting. Men de gånger du handlar via nätet, bokar resor eller hotell och gör detta via Sponsorhuset kan både du och vår förening tjäna. Du och Kristinehamns OK delar 50/50 på ersättningen. Med vårt bonussysem får du riktiga pengar tillbaka till både dig själv och föreningen om du är medlem. Är du inte redan medlem, bli medlem här. http://www.sponsorhuset.se/kristinehamnsok/blimedlem

Bidrag från Arvsfonden

  • 24 feb 2014

KOK får en halv miljon var dagens rubrik i NKP men det är pengar som sökts för utbyggnad och förbättring av spåren samt till en ny karta som krävs för PreO (=precisionsorientering).

Orientering för daglediga 26/2

  • 24 feb 2014

Skärmarna på denna bana (Posseberg) kommer sitta ute till och med söndag den 16 mars.

Träna med OK TYR

  • 17 feb 2014

Nu på lördag den 22/2 kommer OK TYR hit för att träna på Kaffeberget, de kokare som vill är oxså välkommna, det blir fyra slingor på ca 2 km var. Samling vid Hultet kl 9,50

Orientering för daglediga 19/2

  • 17 feb 2014

V. träning är en kartminnesorientering i och runt fd. Garnisonen. samling 9,45 och start 10,00. Ni som inte kan vara med på onsdag fm men ändå vill träna på vår bana, till er kommer jag lägga ut en bana i stället för kartminnesorientering. Det kommer hänga små snitslar ute i stället för kontroller.

Orientering för daglediga 12/2

  • 10 feb 2014

Träningen denna gång är ute på vår nyaste karta Alletorp samling vid fyrvägskorset norr om Alletorp. Det är snitslar ute i skogen stället för skärmar. kartor finns i källartrappen och här att ladda ner.

Vinterträning 2014.

  • 9 feb 2014

Vinterträningen fortsätter med löpning från Hultet torsdagskvällar, OL-träning för daglediga på onsdagsförmiddagar och på samma banor när du vill under resten av veckan t.o.m. söndag. Onsdagskvällar kan du även delta i löpträning tillsammans med Facebookgruppen Löpning i Kristinehamn med samling Sannabadet kl. 18.30 Efter löpträningen på torsdagskvällen, dusch, bast och fika.Finns intresse fortsätter vi med olika teman som ”Hur man avänder en GPS-klocka” m.m. Torsdagen den 13 feb. blir det inget tema, bara fika och lite snack inför säsongen då KOK har styrelsemöte från kl. 19.

Orientering för daglediga 5/2

  • 3 feb 2014

Veckans träning är den korta banan på kylklampen som arrangerades i onsdags kväll, eftersom vi använder oss av reflexstavar på natten och inte skärmar så är de nu intagna så inga skärmar sitter ute.