Nyheter

KOK:s Träningsliga våren 2013.

  • 23 jun 2013

Nu är tävlingen flitigast på träning avgjord!

Tränings-och tävlingsprogram hösten - 13.

  • 23 jun 2013

Efter den intensiva slutfasen av vårens träningar kan vi nu ta några dagars semester innan semestertävlingarna drar igång. Några åker till Sälen kommande helg och andra drar till Gotland – och många andra trevliga tävlingar erbjuds också. På hemmaplan kan man ge sig ut och ta kontrollpunkter i Friskare Kristinehamn – se loggan till höger.

Sommarstängt i Hultet

  • 21 jun 2013

Under vecorna 27-31 hålls omklädningsrum och Bastun stägt i Hultet, öppnar åter måndagen den 5 augusti.

TACK och åter TACK

  • 20 jun 2013

alla ni som ställde upp på årets Quattro. Ingen nämd och ingen glömd, utan er så skulle det inte bli ett sådant toppenarrangemang. Jag måste bara få berömma banläggarna Rebecka och Lina på etapp 3. En sprintbana är ganska svårt att få till så det blir kluriga banor men flera etablerade löpare berömde deras banläggning. Nästa år gör vi det igen och hoppas på samma fina väder som gör det bra mycket trevligare för alla. Ha en bra och skön sommar med mycket orienterande. /Tävlingsledaren Stefan

SommarQuattron 2013

  • 20 jun 2013

image: SommarQuattron 2013

Det blev verkligen ett sommararrangemang. Bättre väder, banor, arenor får man leta efter...Ovan bild på nöjda bansegrare. Priset 250:- vardera att köpa godis eller något annat gjorde dem på riktigt solskenshumör... Från vänster totalsegrare på bana 1 Alexander Jansson, OK Djerf, bana 2 Stina Lindberg OK Djerf, bana 3 Lukas Olm Kils OK, bana 4 Filip Jacobsson Degerfors OK.

Veteranmatchen 2013

  • 18 jun 2013

KOK:s äldre garde blev för någon vecka sedan inbjudna till trekamp i orientering där vi mötte Degerfors OK och OK Djerf.

Perfekt semesterplanering.

  • 14 jun 2013

Ganska tidigt i våras planerade jag och Anders att en lillsemester i början på juni vore skönt. Att man sen kan kombinera orientering, friluftsliv, värdsarv på en veckas semester gör inte saken sämre.

KOK:s SommarQuattro

  • 13 jun 2013

På söndag drar vi igång våran sommartävling. Första Etappen vid Picassoskulpturen. Start mellan 15-17.00. Kokare ombedes att de som kan hjälpa till att bygga upp ett enklare TC är välkomna redan 13.00 så alla får springa, både sekretariat, markapersonal likaså start och målpersonal. Tom banläggarna hoppas jag springer en bana /Tävlingsledare Stefan

Träninga-OL 11 juni

  • 5 jun 2013

Samling: skärm ut efter RV 26 ca 10 km från Kristinehamn, söder om Bergsjön på Arvidstorps kartan. SportIdent finns att låna. Tre banor erbjuds. start mellan 17.00-18.00.

PTV 12 juni

  • 5 jun 2013

sprint träning/tävling för alla på Garnisons området, Här får ni möta andra orienteringsnördar från hela Värmland se inbjudan nedan

QUATTRON 2013

  • 5 jun 2013

OBS! Ni kan fortfarande anmäla er via Eventor fram till dagen före tävlingarna senast 20.00. Söndag den 16 juni startar årets Quattro med arena vid Picasso. Start mellan 15-17. Alla som önskar springa uppmanas att föranmäla det i Eventor. För Kokare är det gratis. För att se Quattron måste man inkludera Närtävlingar i Eventor.

Friskare Kristinehamn 2013

  • 4 jun 2013

Starten på Friskare Kristinehamn har gått och igår fanns några medlemmar på plats vid Strandskolan för att ge råd och tips till nya kontrollsökare. Både promenerande och springade personer med karta i handen har synts till i terrängen väster om E18 och på Mariebergsområdet. Förhoppningsvis ökar antalet som tar chansen att kombinera sin motion med att lära mer om kartläsning. Kontrollerna består av stolpar som syns på bilden och inte av orienteringsskärmar som annars.

KOK:s Träningsliga våren 2013.

  • 4 jun 2013

Före Quattrostarten leder fortfarande Magdalena Sahlenbäck träningsligan på ungdomssidan. Emelie Forslund knappar in och är nu bara en träning efter. Hon har liksom Rebecka Sahlenbäck deltagit i 12 av 23 träningar. Stefan Gunnarsson har fått konkurrens i äldreligan av Gunnel Gillenäs, båda har deltagit 22 av 23 träningar.

kok

  • 3 jun 2013

veckans bild av Göran Nilsson

KOK:s augustiläger 2013

  • 2 jun 2013

Kristinehamns populära SOL-skola återuppstår. Efter några år tillsammans med KFUM:s Idrottsskola anordnar nu Kristinehamns OK åter en orienteringsskola för alla ungdomar både de som varit med förut och nya. Ledare blir våra egna äldre ungdomar. Läs inbjudan i pdf fil nedan!