Anmäl dig så här

Så här anmäler du dig till tävlingar och träningar i Eventor

Alla som fått ett personligt användarnamn och lösenord kan numera anmäla sig själva till OL-tävlingar i Eventor-systemet. Det bör du ha fått när du blev medlem – om inte eller har glömt maila kristinehamnsok@outlook.com och be om ett nytt!

 Så här går det till:

 1. Klicka på ”Eventor” i menyn högst upp på KOKs hemsida. 
 2. Eventors startsida öppnas i ett nytt fönster i webbläsaren. 
 3. Klicka på rutan ”Logga in” i högerkanten.
 4. Skriv in ditt användarnamn och lösenord i inloggningsrutan som är märkt ”Jag loggar in med mitt personliga användarnamn och lösenord”. Klicka även i rutan ”Kom ihåg mig” om du vill spara dina inloggningsuppgifter i datorn. 
 5. Klicka på ”Tävlingskalender” i menyn till vänster. 
 6. Högst upp i tävlingskalendern klickar du på det år och den månad som tävlingen avgörs. 
 7. Ändra Nationella tävlingar och distriktstävlingar (längst till vänster) till Alla tävlingar (inkl. när- och klubbtävlingar) genom att klicka på pilen i rullgardinsmenyn.
 8. Leta upp tävlingen i listan och klicka på tävlingsnamnet. 
 9. Information om den aktuella tävlingen visas nu på skärmen. Klicka på ”Anmäl” i menyn höst upp.
 10. Om det är första gången du anmäler dig öppnas en sida med information om att du accepterar att ta emot information från förbundet samt erbjudanden från samarbetspartners. Markera kryssrutan "Härmed intygas att jag har tagit del av texten ovan" och klicka "Gå vidare".  
 11. Nu visas fönstret för anmälan. Om uppgifterna under ”Klass” och ”Sportident” stämmer så klickar du i rutan ”Spara”. Om du vill ändra klass klickar du på pilen i rullgardinsmenyn och väljer önskad klass. Om Sportidentnummer saknas eller är felaktigt skriver du in det rätta om du har en egen Sportidentpinne. Annars kan det vara tomt och du får låna en pinne. Avsluta med att klicka i rutan ”Spara”.
 12. Anmälan är nu klar och en bekräftelsesida visas på skärmen. Bekräftelsesidan är din kvittens på att anmälan tagits emot. Du kan gå tillbaka och ändra anmälan vid behov via knappen "Ändra anmälningen" eller gå in och ändra anmälan senare genom att upprepa stegen ovan. Du kan också avanmäla dig genom att klicka på knappen "Avanmäl" (Knappen visas endast om du är anmäld). Klicka på klubbnamnet för att visa klubbens anmälda deltagare, eller på klassnamnet för att visa deltagarna i den aktuella klassen. 

 Ytterligare information om Tävlingsanmälan finns på Eventors startsida här.