Halloweennatta 2013

  • 31 okt 2013

image: Halloweennatta 2013

OK Djerf bjöd sedvanligt in till deras Halloweenatt vid klubbstugan i Villingsberg. Där bjöds det på både avancerade OL-banor i skräckmiljö och trevlig samvaro med både grillat och våfflor. Bilden visar en vålnad som stötte på problem i skogen. (kan vara en förtäckt kokare i H55)

Banläggaren varnade för vissa kontroller bland annat 4:e som om man hittade den i grönområdet skulle man få 5 bonusminuter...längre ner i detta reportage finns banan.

 

IMG_5756

Såna här fanns det i skogen, inget för mörkrädda...

 

IMG_5742

En kontroll...

 

IMG_5751

Många duktiga ungdomar hade tagit på sig bästa söndagsstassen...

 

IMG_5744

Som tur var fanns det hund att tillgå för eftersök...

 

IMG_5741

Här finns det en plats som visar de som inte hittade runt förra årets Halloween...

 

IMG_5748

När jag hade tagit 16 kontroller var det bara 3 kvar och jag hade inte blivit "skrämd" av någon vålnad. Lite besviken eftersom det är brukligt. Koncentrerade mig vid ett stigkors och kollade kartan noga så det inte blev fel håll då plötsligt en vålnad dök upp från ingenstans och skrämde "skiten" av mig. Höll på att nita till densamma, men som tur var besinnade jag mig då det verkade vara tävlingsledare (Elin) som lyckades med sitt tilltag. 

 

IMG_5754

Det var många som sprang någon av deras banor, många marschaller hade placerats ut och det var en riktigt trevlig kväll, hoppas fler kokare springer nästa år.

 

Resultat

 

Skräckbanan

 

Vålnadens GPS-rutt