Boden 2013 etapp 5

  • 26 jul 2013

Fredag kl.20.00 – Så är vi framme vid slutet på detta års 5 – dagars. Alla KOK:are är på väg mot andra äventyr – några till nästa tävling – gissa vilka, några till sight-seeing i Finland, några mot Norge och Mo i Rana, någon till Lofsdalen, en ska fjällvandra från Abisko. Vi som redan varit häruppe i många veckor åker hemåt så fort som möjligt.

Resultaten för KOK:s del blev klart godkänt då man betänker ”att det viktigaste inte är målet utan vägen dit” eller hur det nu var….

Så totalt en mycket trevlig vecka med typiskt  5–dagars väder dvs. sol och värme alla dagar. Olika slags terräng med riktiga höjdpartier och god sikt men lite väl mycket sten ungefär som på Björkvallen. Om man ska klaga på något skulle det vara väntan på buss till etapp 3- det tog 45 min innan vi kom på bussen.

Just nu pågår efterfesten, den riktiga O-ringenfesten enligt många, framförallt de yngre. Musiken hörs över hela campingen men också prat och skratt från alla långbord. Vi hade ju vårt igår!

Med de moderna olympiska spelens grundare, fransmannen Pierre de Coubertins utryck ”Det viktigaste i livet är inte att segra, utan att kämpa väl” blir allas resultat segerresultat!

Läs resultaten HÄR.