Nu är det vår och orienteringen börjar igen!

  • 12 mar 2024
  • Orientering

Kristinehamns OK inbjuder alla ungdomar från 6-7 år och uppåt att träna orientering.

Vi startar måndagen den 18 mars kl. 17.30 vid Djurgårdsskolans högstadium (vägvisning från Djurgårdsvägen). Träningarna kommer i vår att starta vid lite olika platser olika veckor.

25/3 – 8/4 Kvarndammen (Vägvisning från korsningen vid McDonalds)

15/4 – 20/5 Magasinsvägen (Vägvisning från där Magasinsvägen lämnar bebyggelsen. Det kan vara en bit att åka på den vägen.)

27/5 Marieberg/Strand (Vägvisning från stora rondellen mellan Strand och Stenstalid)

3/6 Kvarndammen (Vägvisning från korsningen vid McDonalds)

Vi sätter alltid upp vägvisningsskärmar vid varje träning så alla ska hitta samlingsplatsen som kan variera lite från gång till gång. Vi tränar varje måndag med undantag för 1 april då det är annandag påsk.

Orientering erbjuder något för alla åldrar, så ta chansen att prova en idrott för hela familjen. De föräldrar som också vill prova på orientering får gärna springa en egen bana på måndagarna eller komma på våra klubbträningar på tisdagar och torsdagar. För att vi ska kunna planera utskrift av kartor behöver vi veta hur många som kommer så se till att anmäla dig.

För att kunna ha roligt i skogen behöver du ha oömma kläder på dig så det fungerar att springa. Heltäckande klädsel (långbyxor, långa strumpor och minst t-shirt) är ett måste och gympaskor starkt rekommenderat. Kompass och Sportident får du låna av oss om du inte har egna.

Du som vill träna mer orientering deltar också i våra klubbträningar på tisdagar och torsdagar (med start 17.30-18.30) på olika ställen runt om i Kristinehamns kommun. Dessa annonseras på Eventor (https://eventor.orientering.se/Events, klicka i När- och klubbtävlingar och välj Värmland) och i vår facebookgrupp Kristinehamns orienteringsklubb några dagar i förväg.

Kostnaden för barn och unga upp till 16 år är 100 kr. Detta ger då medlemskap i Kristinehamns Orienteringsklubb inkl. försäkring under aktiviteterna och fortsatt deltagande i klubbens verksamhet. Redan medlem = gratis!

Prova första gången utan avgift!

Varmt välkomna!

Kristinehamns OK

Anmäl dig snarast till Johanna Forslund 070 - 57 36 707                                          

johanna.forslund@karlskoga.se

Har du varit med förut räcker det med ett mail att du kommer.

Är du ny behöver vi namn, adress, personnummer samt mailadress och telefon till förälder.