Stor uppslutning till Värmlandsserien!

  • 23 aug 2021

Roligt att så många KOKare deltog men hur gick det? Ja det vet vi inte - än! Ryktet säger att OK Tyr vann A – serien och att KOK blev tvåa. I B serien vann OK Djerf som alltså blir en av våra motståndare nästa år.

Vädret var bästa tänkbara – sol och lagom varmt för att kunna springa i kortärmat. Bra banor i en underbar terräng med mjuk mossa, bra sikt och inte alltför kuperat. Många stigar vilket passar de flesta i alla åldrar.

Fördelar med Värmlandsserien - Många klubbmedlemmar deltar gärna eftersom man tävlar för klubben. Ökad gemenskap klubbmedlemmar emellan – alla kan vara med oberoende av hur erfaren man är. Flera som annars inte skulle åka ut på tävlingar pushas att ställa upp och träffar tävlande från både egna klubben och andra klubbar som man kanske inte sett på många år. Och finns det något bättre än fika i naturen med likasinnade efter ett ansträngande lopp i skogen?!

Några nackdelar kommer jag inte på just nu mer än att resultatet inte kommit än! Så snart det finns tillgängligt uppdateras denna sida!/ Birgitta

Och precis nu ser jag att resultaten finns på VOFs hemsida i väntan på att Eventor ska fungera igen. 

https://www.svenskorientering.se/Distrikt/varmlandsorienteringsforbund/VOF-Nyheter/resultatvarmlandsserien

Nu finns alla resultat på Eventor också!  Resultat Värmlandsserien