Hultet Trettondagsafton kl 11.30

  • 5 jan 2021

image: Hultet Trettondagsafton kl 11.30

Hultet är proppfullt...inte av orienterare utan skidåkare och pulkaåkande barn. Två skidentusiaster ger spåren godkänt med tanke på omständigheterna.

Det märks att snön är efterlängtad. Kok har satsat på detta och erbjuder nu alla att nyttja våra spår och skidlekis. Just nu finns ett spår på drygt 1 km. Snötillverkning sker på kvällar och nätter då man tar hänsyn till åkare. Att tillverka snö kostar...därav sker detta nattetid och på helger då elpris är betydligt lägre. Vi är en idiell förening som måste få in intäkter, se tidigare inlägg för att få in intäkter vad gäller spåravgifter.

Viktig information till alla...se på KOK:s hemsida vad som gäller för skidåkning/snötillverkning, vår hemsida är den som ger rätt information. (teamet som tillverkar snö och skidspår vill inte bli störda i sitt idoga arbete)

Full fart i backen

En värmande brasa med korvgrillning i det nya vindskyddet

Parkeringen var nästan full redan på förmiddagen

Den ena efter den andra skidåkaren passerade målet och vände åter...

 

PS De som nu inte vill ta fram laggarna finns Veckans bana både på Björkvallen och Marielund, undertecknad sprang Davids mellanbana i fm, tummen upp...

Så ni som inte sprang i söndags passa på då snitslar hänger kvar, kartor finns på Eventor, GPS rutt läggs in som vanligt.