Våravslutning vid Hultet 11 juni

  • 8 jun 2020

Vårens avslutningsaktivitet vid Hultet är i år en poängorientering och endast öppen för medlemmar i Kristinehamns OK. Start mellan 16.30-18.30. Läs mer om vad som gäller nedan!

Bilden: Den enda kontrollen som ger 4 poäng: Norra branten.

Tävlingsregler: Kartan innehåller ett antal kontroller som får tas i valfri ordning men man ska ha målstämplat inom 40 minuter efter start. Varje kontroll är värd mellan 1 och 4 poäng som framgår av kolumnen längst till höger i kontrollangivelsen. För varje påbörjad minut över maxtiden 40 minuter dras 1 poäng av från totalpoängen. Ta med klocka!

Svårighetsgrad: Kontroller finns från vit till violett nivå.

Skala: 1:7 500

Klasser: Upp till 14 år, 15 år och äldre. Alla har samma kontroller.

Anmälan: På plats vid målboden före start, från tidigast kl. 16.20.

Start: Fri start mellan 16.30 och 18.30. Ungdomar till och med 14 år får kartan före start, övriga efter startstämpling.

Maxtid: 40 minuter. För varje påbörjad minut över maxtiden 40 minuter dras 1 poäng av från totalpoängen. Ta med klocka!

Stämpling: Sportident. Finns att låna.

Resultat: Resultatlistan ordnas i första hand efter insamlat antal poäng, därefter gäller kortast tid. Exempelvis placeras den som har samlat ihop 33 poäng på 38 min före den som samlat ihop 32 poäng på 33 min. Vid lika poäng placeras kortare tid före längre tid.

På grund av den pågående pandemin gäller att vi håller avstånd till varandra och inte samlar ihop oss i stora klungor. Av samma anledning hoppar vi även över att bjuda på något tilltugg efter genomfört lopp den här gången. Åk gärna från Hultet så snart som möjligt efter målgång. Omklädningsrummen kommer att vara låsta, också det av smittskäl. Tänk speciellt på att hålla avstånd vid start och anmälan/utstämpling.

Välkomna till en lite annorlunda klubbkväll!

Jonas och Leif Larsson
Frågor: 070-579 80 94 (Jonas)