Kok:s årsmöte 2019

  • 18 feb 2019

image: Kok:s årsmöte 2019

Ännu ett årsmöte med närmare 40 deltagare kan läggas till handlingarna.

Trenden med minskat deltagare på våra årsmöten verkar ha vänt. 

Salen var halvlfull av åhörare. Det var sedvanliga årsberättelser, planer, budget och val som gicks igenom med mötesordförande Yngve Johansson som vet hur man styr upp ett årsmöte. 

 

En mycket intressant redogörelse över bilden på framsidan av Kokhett nr 1 föreställde.

 

 

Det var en mycket gammal fast kontroll som hittats av nye kartritaren då han rekade vid långmarken. 

Roland Öhman har tagit ner denna och numera skall den vara vid Hultet. Han fick stränga order att inte restaurera den då värdet/nostalgi förloras. Sten Eriksson berättade att kontrollen var uppsatt någon gång på 40 talet. Samtliga var rörande överens att det är verkligen en "fasionerad dyrgrip"

Hur många kan ha sprungit förbi denna är höljt i historien, nån kanske gick "spik på" på andra letat och kanske till och med gett upp...(tänk om kontrollen kunde tala) Vi emotser gärna information av någon som vet mera.

Direkt efter årsmötet samlades nya styrelsen för ett kort möte.

Alla bjöds därefter på mycket god smörgåstårta och kaffe med hembakad kaka. 

Sammanfattningsvis ett trevligt årsmöte med lite information från det pågående snöprojektet som styrelsen senare fått i uppdrag att besluta om fortsättning av det hela, allt beror på om ekonomin mm mm går i lås.

Projektgruppen har gjort ett digert arbete hitills var den allmänna uppfattningen.

Alla som önskar beställa kläder till kommande säsong uppmanas att kontakta Anne-Marie. Gör det omgående då det bara blir en beställning detta året.