TACK för ett bra motionsaktivitetsår!

  • 5 nov 2018

STORT TACK till alla er som deltagit med olika motionsaktiviteter i hela landet! Ni har verkligen satt Sverige i rörelse.

Det har arrangerats många olika motionsaktiviteter och många föreningar är väldigt flitiga med att erbjuda fina Naturpass och roliga motionsorienteringsarrangemang på sin ort - jättekul!

 

Ni ska vara stolta som gör detta stora jobb, det genererar så mycket rörelsglädje hos många och vi välkomnar fler ut i skogen. Visa som kanske aldrig känt sig trygg i skogen kanske vågar vistast där idag tack vare aktiviteterna ni erbjuder!

 

NYTT FÖR I ÅR - utskick av enkät under vecka 45-46

För att motionsaktiviteterna ska bli så bra som möjligt och attrahera ännu fler vill vi jättegärna att ni arrangörer svarar på den enkät som kommer att skickas ut till er under vecka 45-46. Vi hoppas att ni har tid och möjlighet att svara på den så ser vi till att försöka ta hänsyn till era önskemål så gott vi kan inför nästa säsong!

 

Integrering av Naturpasset och motionsorientering på orientering.se

Från förbundets håll är önskan och strävan är att innan 2020 ha integrerat samtliga motionsaktiviteter på orientering.se. Detta för att samla utövaren på en och samma plattform samt för att ge dem möjligheter att upptäcka fler aktiviter som lockar. I dagsläget har vi kommit längst med motionsorientering och hoppas kunna erbjuda orientering.se som plattform för motionsorienteringsarrangemangen 2019. Hur ser du att en bra och hållbar integrering går till? Fundera på det och så har du möjlighet att svara på den frågan i enkäten nästa vecka.

 

Motionsaktivitetsåret i siffror - kommer att tas fram så snart som Naturpassen är avslutad och säljstatistiken är införd på naturpassomraden.se.

 

Vi ser fram emot 2019 års motionsaktiviteter.

Ta hand om er och lycka till med vinteraktiviteterna!

 

Varma hälsningar,

Linnea Claesdotter

linnea.claesdotter@orientering.se

Bredd och motionsansvarig

Svenska Orienteringsförbundet