Funktionärsinfo

  • 16 feb 2017

Nyhetsbrev till funktionärer O-Ringen Värmland

Funktionärsinfo från O-Ringen - Världens största orienteringsäventyr! Problem att visa det? Se det i webbläsaren

 

Nyhetsbrev till funktionärer O-Ringen Värmland

Februari 2017


Hej!

Ni som får detta mail har lämnat intresse för att ställa upp som funktionär under O-Ringen Värmland 2017. Tack för att ni vill stödja orienteringsklubbarna i Värmland med ert engagemang. Vi kommer att behöva ca 1300 funktionärer för att genomföra ett lyckat O-Ringen och det finns uppgifter av olika slag för alla som vill ställa upp. Vi ser fram emot en riktig orienteringsfest i juli.


Förberedelserna går bra!

Många saker ska falla på plats för att ordna ett så stort arrangemang som O-Ringen. Vi ligger bra med i planeringen. I skogen är alla kontroller utmärkta och banorna är kontrollerade. Vi har fått klartecken från Länsstyrelsen för vår samrådsansökan för miljöhänsyn. Den blivande O-Ringenstaden vid flygplatsen i Arvika ligger just nu i vintervila, men förberedelser är redan gjorda med nya tillfartsvägar, rör för el, vatten och avlopp är nedgrävda.


Vad ska jag få göra under O-Ringenveckan?

I dagsläget har vi ca 700 personer som anmält intresse. Just nu matchar vi behov av funktionärer med de önskemål personerna har gjort vid sin anmälan. Under mars månad kommer vi att kunna ge besked om var vi behöver just din insats bäst. Vi tar hänsyn till erfarenhet av orientering och de önskemål som lämnats. Vi försöker också skapa ”gäng” från samma klubb till liknande arbetsuppgifter, så att det går bra att samåka till arbetspassen.


Funktionärsutbildning under april/maj

Vi planerar en utbildning för alla funktionärer under april eller maj månad. Utbildningen kommer att vara på kvällstid och genomföras på olika platser runt om i Värmland. Mer information om det kommer när det närmar sig.


Boende för Funktionärer

Det är många av funktionärerna som bor en bit bort från där O-Ringentävlingarna går. Taserudsgymnasiet i Arvika kommer att bli ett centrum för Funktionärer. Där kommer det att finnas lokaler för de arbeten som ska göras i förväg. Där hämtar man ut sina funktionärskläder.

Där kommer det också finnas möjlighet att bo, på hårt underlag i skolsal eller i egen tält/husvagn/husbil. Uppställningsplatser med el kommer att finnas till självkostnadspris. Övrigt boende är gratis. Vi kommer att ta upp anmälan om boende från och med april. Mer information om det i nästa nyhetsbrev.


Vi söker….

...fler funktionärer. Vet ni fler personer som vill vara med om orienteringsfesten? Prata med er klubbkontakt eller anmäl er i intresseformuläret.

 

boende till deltagarna. Det är många av deltagarna som efterfrågar annat boende än camping. Tipsa era grannar och vänner att det här är ett unikt tillfälle att tjäna en slant och stödja orienteringen genom att hyra ut husvagn, stuga eller villa/lägenhet. Mer information finns på www.oringen.se

 

Har ni frågor kontakta er förening, i varje förening finns en funktionärsansvarig för O-Ringen eller hör av er till mig som är funktionärsansvarig för O-Ringen Värmland 2017.

 

Hälsningar

Britt-Marie Lundqvist
Funktionärsansvarig
O-Ringen Värmland 2017
britt-marie.lundqvist@oringen.se 
Mobil 070-5101710

 


Välkomna till vilda sköna Värmland 2017


Kontakt:

Magnus Albinsson, Tävlingsansvarig
070-540 49 91, magnus.albinsson@oringen.se

Britt-Marie Lundqvist, Funktionärsansvarig
070-510 17 10, britt-marie.lundqvist@oringen.se

Kjell Johansson, Reseansvarig
070-225 26 27, kjell.johansson@oringen.se

Linda Take, Marknadsansvarig
070-580 46 67, linda.take@oringen.se

Hans Wilhelmsson, Boendeansvarig
070-271 53 72, hans.wilhelmsson@oringen.se

Ann-Sofie Hultsved, Miljöansvarig
070-627 97 98, annsofie.hultsved@oringen.se

Emilia Carlman, Serviceansvarig
070-353 13 76, emilia.carlman@oringen.se

Lotte Johansson, Upplevelseansvarig 
070-391 36 66, lotte.johansson@oringen.se

ElisabethGustavsson, Säljansvarig
070-316 26 11, elisabeth.gustavsson@oringen.se

Anders Hane, IT-ansvarig 
070-001 86 34, anders.hane@oringen.se

Patrik Norlin, Deltagar-centeransvarig 
070-234 13 97, patrik.norlin@oringen.se


 

Vill du ha mer information om O-Ringen - se vår hemsida www.oringen.se.
Undrar du över något, kontakta: O-Ringen, info@oringen.se, tel: 0771-49 90 00Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här
.