O-ringenfesten 2017

  • 23 dec 2015

image: O-ringenfesten 2017

OBS! Fyll gärna i intresseanmälan någon gång under julhelgen se längre ner... Vilka minns inte målgången nere vid Hanöbukten i Skåne sista etappen på Oringen 2014. En av världens bästa orienterare Thierry Gueorgiou sträcker upp en segergest straxt innan målgång. 2017 i Arvika är det vår tur att bjuda all världens orienterare till detta fantastiska arrangemang. Ett nytt infobrev från ledningsgruppen har tillkommit.

Vår ledningsgrupp från Värmland med Christina Gabrielsson som högst ansvarig har kommit långt i förberedelseran att skapa möjligheter att göra ett så välkomnande och proffsigt arrangemang som möjligt.

Nu behöver de hjälp med att ro iland detta fantastiska äventyr. Alla värmlandskubbar har gett klartecken att dra sitt strå till stacken.

I Borås 2015 var utvärderingen från samtliga funktionärer att det var en jätterolig uppgift att träffas och umgås med  likasinnande, både gammal och ung, motionär och elit....samt många som ställde upp som inte ens var orienterare.

I dagarna har de tagit fram en enkät som vi skall sprida i klubben och hoppas på ett svar så snabbt som möjligt. För att en sammanställning skall bli till under februari 2016 önskar vi få in svaren så fort som möjligt senast januari månads utgång. OBS! Detta är bara en intresseanmälan. 

Ni kan svara flera från samma dator, hela familjen, släkt och vänner som är intresserade skall var och en fylla i enkäten.

När så är gjort maila till mig eller Helen att ni fyllt i densamma så prickar vi av listan från vårt medlemsregister. (vi är klubbens funktionärsansvariga)

stefan.gunnarsson@regionvarmland.se

svensson.helene@bredband.net 

Länk till enkäten

 

boda2

Tävlingsområden med tänkta arenor har redan tagits fram, kartritare och banläggarna har kommit långt i sina förberedelser.

 

Här finns det mer information från ledningsgruppen. Klicka här

Nytt infobrev från 20 dec

 

Oringen 2017

 

 

Ni som önskar hjälp att fylla i enkäten hör av er till oss.

Stefan 070-6665870

Helén 070-3406872

 

God Jul och Gott nytt orienteringsÅr