Tack alla funktionärer!

  • 23 aug 2015

Det sägs att orienterare är ett speciellt släkte och jag måste hålla med. När solen skiner från klarblå himmel, temperaturen är minst 25 grader. Då väljer drygt 60 funktionärer/dag i åldrarna 10-83 år att tillbringa en hel helg på "soptippen".

Som tävlingsledare är jag oerhört tacksam för er insats som ni alla utfört på bästa sätt. Min upplevlse är att ni alla jobbat med ett stort engagemang och ett leende på munnen. Vad vore OL-Weekenden utan er?
Troligtvis har vi arrangerat  Kristinehamns OL-Weekend för sista gången, då vi nästa år arrangerar sprint DM i juni. Tillsammans har vi avsutat vårt tvådagars arrangemang med flaggan i topp. Mer lovord från tävlande kan vi inte få. Ta nu åt er äran, vilket ni bakat en kaka till arrangemanget eller vigt hela helgen.
Ni är BÄST!
Som tävlingsledare har jag bara två önsknigar kvar för att fullända helgen. Att alla funktionärer anmäler sig till utvärderingskvällen onsdagen den 9:e september kl.18:30 i Hultet via e-post eller telefon till mig senast 3/9. Vi kommer äta gott, umgås och se lite foto från helgen. Självklart vill jag också att ni lämnar in utvärderingsfrågorna senast den 3/9.
Telefon 0550-162 04, 070-340 68 72 och e-post till Heléne
Tusen tack alla funktionärer!
Tävlingsledare Heléne Svensson