Info O-Ringen Kristianstad

 • 14 jul 2014

Information till alla Värmlandsorienterare som besöker eller ska tävla vid O-Ringen i Kristianstad.

 • Informationsmöte för alla
 • Måndag 21 juli hälsar vi i ledningsgruppen alla nyfikna värmlänningar till ett informationsmöte där vi kommer berätta kort vad som hänt hittills hos oss och vad som händer framöver. Mötet startar 19.00. Just nu är det inte klart exakt vilken lokal vi kommer att vara i men räkna med att det är någonstans vid O-ringentorget.
 • Monter på O-ringenmässan

  Vi kommer att ha en monter i O-ringenmässan med lite information om Värmland 2017. Det kommer att vara en lite enklare information detta år. Nästkommande år blir det mer utförligt. Här vill vi ha alla goa värmlänningars hjälp att bemanna montern. Vi har tänkt oss att två personer per pass (2 timmar) är lämpligt. Vi hoppas att många blir lockade att komma till oss 2017.

  Mässan är öppen dagligen 12-21 men vi bedömer att det är bra om vi är personligen på plats mellan 15-21 söndag tom torsdag. Lista kommer att finnas i montern för att skriva upp sig för ett eller flera pass.

  När du står i montern får du låna en snygg väst.

   

 • Facebook – "Värmland på O-ringen i Skåne 2014"

  Gå med i gruppen för årets arrangemang. Alla har inte facebook men för de som har det vill jag tipsa att gå med i gruppen som heter "Värmland på O-ringen i Skåne 2014". Vi är redan nu 99 medlemmar.

 • Gruppen är till för alla som är i Skåne eller de som är nyfikna på vad som händer där. Den är till för att dela våra upplevelser och att fråga eller informera. Alltså snabb och bra informationskanal.

  Är någon med där kan den i sin tur sprida saker vidare till de som inte har facebook.