SommarQuattron

  • 17 jun 2014

image: SommarQuattron

Tävlingsnamnet gör verkligen skäl för namnet

finare väder kan inte önskas efter två etapper. Banläggarna får idel lovord för sina trevliga och kluriga banor.

 

 

banläggarna

Etapp 2 banläggare Lina och Rebecka pustar ut efter att ha satt ut kontroller + provsprungit två av banorna för att se att allt sitter rätt.

Markachefen Görel har laddat upp med godsaker till de tävlande. 

sekretariat

Sekretariatschefen Jonas visar Britt och Annmarie hur de ska göra.., mellantider och slutresultat kan de tävlande läsa ut direkt vid målgång på resp dataskärm. Till och med en radiokontroll i skogen visar tider på de tävlande vid en skogskontroll. Avancerad teknik som Jonas gillar att labba med, strongt gjort..

 

får

Sistakontrollen hade fåren koll på att ingen genade genom deras hage...

Genade gjorde några genom bågskytteklubbens träningsområde med skarp skjutning av pil och båge...lite vågat  men det gick bra, vid nästa tävling skall vi samorganisera så ingen blir skjuten...

 

dans

Alla fick tillfälle att öva foxtrot då en dansträning genomfördes bredvid vår Arena för en världen runt cyklist som ville lära sig dansa. SVT TV var där och filmade...kanske någon orienterare fastnade på film?

 

vägval

Tävlingsledaren får en utförlig beskrivning hur man skall springa, han hade tom sett kartan innan start, men vad hjälper det då två extraminuter läggs på kontroll 2. Hade Birgitta vetat att hon var så nära att slå densamme skulle hon tom tänkt sig att gena genom förbjudet område....

Mikael Forslund en av alla funktionärer som hjälper till så att alla får springa, han får en extra eloge för allt jobb han bidrar med.

 

bana3

Bana 3 Etapp två. En del blev varse på slutet att det är dumt att försöka gena genom blåmarkerat område som betyder vatten....om så bara en bäck.