Årets höjdpunkt

  • 8 okt 2012

image: Årets höjdpunkt

25-manna i Stockholm som gick i trakterna av Tullinges nerlagda flygfält kommer att gå till historien. ALLA var rörande överens om att det inte kan bli ett bättre arrangemang samt med det underbara brittsommarväder vi bjöds av. Terräng och banor var som brukligt en utmaning för oss alla. Koklaget var homogent och vi var riktigt nöjda med vår insats. Ingen kom i mål med att ha gjort en dålig insats utan de misstag vi gjorde kunde snabbt rättas till. En av deltagarna kom i mål och gav en beskrivning ”nu vet jag varför jag har valt denna sporten framför andra”….det säger mycket hur underbart allt var. Ni som inte var med i år häng med till nästa års stafett och få samma ahaupplevelser som vi lyckligt lottade fick i år.

Vi slutade till slut som 219 av 371 startande och var dessutom  bästa lag i kretsen.

 

annmarie

Annmarie gjorde en bra insats, i år var det damerna som startade i årets 25manna.

 

starten_1

371 damer på startlinjen

 

starten_2

Trångt när alla skall in i skogen

 

damsträckan

Straxt skall damerna springa ut på 3:dje sträckan när Adam kommer in efter 2:a sträckan. Melker hejar på och lugnar ner damernas nerver...

 

sträcka_4

4:e sträckan växlar ut och springer gafflade banor då resp dam kommer in från sträcka 3. Lina, Rebecka, Simon och en skymt av Lisbeth väntar på att få ge sig ut.

 

koksnack_2

3 ggr Nyman snackar taktik med Birgitta som inte riktigt vet hur växlingen går till...men det redde ut sig då alla 4 kom i mål med riktigt bra placeringar.

 

koksnack_1

Birgitta, Gunnel, Hélene, och Annmarie njuter i solskenet.

 

koksnack_3

Ännu mer koksnack av Johan, Lars, Leif Thord och Börje. Börje gjorde ett kanonlopp som tog oss upp många placeringer.

 

folkmassa

10000 löpare + en massa suportrar och funktionärer på ett gigantiskt gärde. Var nog mer än 15000 peroner som ALLA hade en underbar dag.

 

bussar

100 tals bussar på gamla startbanan.

 

coach

Nöjd coach som vill tacka alla för en fin insats och hoppas ni springer nästa år igen.  /Stefan

 

Resultat, sträcktider och individuellt finns på

25-mannas hemsida