Mi

  • 12 sep 2021

image: Mi

Micke Forslund, hjärnan bakom söndagens stafett, banläggare liksom speaker visar hans kompetens....

Så många timmar som han lagt ner för att få till utslagsgivande banor runt Hultet med varvning på slutet av kaffeberget är ett hästjobb som få har en inblick i.

Han fick idel lovord från deltagarna. Han bjöd dessutom på en mycket bra speakerinsats.

Vi är många i KOK som "vässar tänderna" när vi bjuder in till våra tävlingar och lägger ner mycket krut på att bjuda deltagarna och funktionärer på bra arrangemang.

Arenan på Allans gärde byggdes upp under fredagen så de som ville kunde delta i IK Vikings DM medel.

Vid växlingen väntade många supportrar

Många nerver står på stel inför startskottet från tävlingsledarens revolver

Publik och vår välsorterade marka som Jessica Karlsson  dukat upp i bakrunden. Där fanns allt som hungriga deltagare och funktionärer bjöds på. Köttbullssmörgås med rödbetssallad, var bara en delikatesserna.

Ungdomsklasserna förutom DM medaljer fick självklart pris som Emelie och Joline levererade.

Jonas IT och sekretariatsansvarig med hjälp av Hjalmar, mycket viktiga som liksom Micke är en nödvändighet för att allt ska bli en bra tävling.

Vi valde samma koncept som världscupen att dela ut kartorna via inpassagen till Start/Växling, Britt, Helene och Elisabeth skötte detta med bravur...

Vi kan räkna upp många kokare som innan tävlingen och på tävingsdagen lagt ner storatade jobb. Ingen nämd ingen glömd...

Tävlingsledaren Ingemar Ziljat  och Stefan tackar alla för mycket väl genomörd tävling.

PS  Allas jobb med utsättning, ni kommer inte att behöva sätta ut tävlingställningar modell 1950 tal där ungdomar inte vet vad en stiftklämma är som reserv. Vi kommer enbart erbjuda svajmaster liksom O-ringen/25manna använder inför kommande tävlingar.

Alla tält som hängts upp för att torka önskas hjälp att ta rätt på / Kontakta Stefan