Skolavslutning

  • 25 maj 2018

image: Skolavslutning

Veteranerna firade skolavslutning efter 9 års skolorientering.

Lärarinnan Birgitta uppvaktades med blommor och meddelade att efter 9 år så lämnar hon lärarrollen och som ytters ansvarig för skolornas OL-utbildning i KOK:s regi. 

Det har varit mycket uppskattad OL-utbilning till skolorna där många av Kok:s veteraner hjälpt till. Under en hel vecka har samtliga kommunens skolor kunnat anmäla intresse att via vår klubb lära ungdomar att passa karta och kompass...

Birgitta kommer att meddela skolorna om de så önskar kommer Kok att kunna erbjuda klassvis utbildning  på Koks villkor.

En gemensam grilleftermiddag avslutade veteranernas jobb denna fina majdag.

Mycket fin god mat serverades, där Gunnel Spångberg  och AnnMarie förberett det mesta. Gunnel skötte också hela veckan fika med dopp till alla oss kokare.

Detta år har aldrig bjudit på så otroligt fint väder, med rekord av soltimmar och noll regn.

AnnMarie tar vid efter grillmästaren Ziljat och skär upp köttet...

Mycket uppskattad avslutning där några valde skuggbord i 29 graders hetta...fam Lindberg och Winqvist...avstod solbord,  som nog de flesta tyckte var klokt...som tyvärr inte blev fotade.

Hela Hultet var fyllt av ungdomar denna vecka i slutet av maj. Ca 750 skolungdomar har getts tillfälle att lära sig passa kartan med kompassen.

Kok tackar alla deltagare och arrangörer. Ingen nämd och ingen glömd, men eftersom det var Birgitta som varit ytterst ansvarig i alla år instämde samtliga i en jätteapplåd och hurrarop...