Startchefer O-ringen 2017

  • 28 jun 2016

image: Startchefer O-ringen 2017

Tävlingschefen Magnus Albinsson kallade skogenansvariga till ett upptaktsmöte måndag 27 juni i Innovation Park vid universitet i Karlstad. Bilden visar de sju startcheferna.

Tävingsledningen O-ringen kontaktade förra veckan Kok:s funktionärsansvariga och frågade om vi kunde ansvara för två starter, vi tackade ja till detta där en start delas ansvaret mellan Helené och Runo, den andra av Stefan. 

De andra kallade var

Startansvarig och Startchef Örjan Beckius OK Tyr
Startchef Lars Granefeldt OK Tyr
Startchef Mats Bergenfuhr IK Viking
Startchef Stefan Gunnarsson Kristinehamns OK
Startchef Helene Svensson /Runo Johansson Kristinehamns OK
Startchef Anna-Lena Jacobsson Degerfors OK
Startchef Jessica Blomqvist Degerfors OK
Startchef Georg Campbell  
Vätskeansvarig Lars Mellqvist OK Hierne
     
Kontrollansvarig och Gruppledare 1 Tommy Johansson OK Jösse
Gruppledare 2 kontrollutsättning Jonas Uller Kils OK
Gruppledare 3 kontrollutsättning Conny Gunnarsson OK Älgen
Tävlingsansvarig Magnus Albinsson OK Tyr
Bitr. Tävlingsansvarig Andreas Blomgren OK Hierne

 

Det var ett givande och intressant möte där alla fick en första inblick vad som förväntas av oss. Vi ska i sommarens O-ringen "spana" hur Sälen löser sina uppgifter för att förbereda oss så mycket som möjligt. Vi kommer att mötas många gånger och stämma av och utbilda oss för att senare utbilda tilldelad personal. 

Magnus skickade med lite intressant läsning för er som är intresserade hur man planerar och genomför absolut världens största Orienterings äventyr...

Ni som ännu inte anmält intresse att hjälpa till har möjlighet att fortfarande göra det då all hjälp behövs och välkomnas...ni som kryssar i att ni gärna önskar delta med klubbmedlemmar har stor chans att kanske hamna i en av våra starter...(det får man reda på senare, inte ens vi startchefer vet vilken personal vi förfogar över)
Inom klubben finns säkert många olika kompetenser, läs rekryteringsfilen nedan för att se om det finns någon specifik uppgift som lockar dig att anmäla ditt intresse till.

Anmäl till Helené eller Stefan att ni är intresserade att hjälpa till så förmedlar vi det vidare till personalansvarige Britt-Marie Lundqvist.

Nedan lite information

Kickoff arena skogen

Arbetsrutiner Tävling

Gantschema

Rekrytering

Infobrev

 

Kok har också peronal som redan kommit igång att planera för Preo samt MTB-O.

Tävlingschef  Magnus Albinsson har kommit långt i förberedelserna och presenterar för oss vad som väntar...en allmän uppfattning var att det kommer att bli roliga arbetsuppgifter och bjuda all världens orienterare på fina och proffsiga tävlingar. 

Värmlandsmonter i Sälen.  Montern kommer att vara på O-Ringentorget i Lindvallen och den kommer att vara öppen fredag-lördag 22-23/7 kl 10-21, Söndag - Tisdag  24/7- 26/7 kl 15-21, tävling vid Högfjällshotellet monter öppen em/kväll. Onsdag 27/7  kl 10-21, tävlingsfri dag. Torsdag 28/7 kl 9-21, tävling i Lindvallen. Fredag 29/7 kl 9-17, avslutningsdag, tävling i Lindvallen. Vi kommer ha ett stort tält där även Arvika och Eda kommun kommer att ha representanter. Upplevelsegruppen för vårt arrangemang klurar på olika saker att göra i montern och vår marknadsgrupp har utformat konceptet. Är du intresserad av att vara med och bemanna montern? anmäl dig till Heléne elle Stfan så förmedlar de vidare

· Funktionärskläder. I början av juli levereras våra funktionärströjor. De som anmält intresse att vara funktionär 2017 kommer att redan i sommar få hämta ut den om de vill det. Britt- Marie kommer att ta med tröjor upp till Sälen. Bär tröjan och sprid härlig reklam för vårt arrangemang. Kul om så många som möjligt bär den i Sälen. När man står i montern skall tröjan vara på.