Lennarts träning

  • 24 apr 2013

Veckans tisdagsträning hade Lennart Lindberg förnämligt anordnat vid Sandviken söder om Värnanäs. Starten var lite lurigt förskjuten jämfört med triangeln på kartan, och det lurade bort mig fullständigt.

Om mina cirklar i skogen runt ettan berodde på att jag mentalt inte hade lämnat jobbet eller om jag var koncentrerad på kameran jag hade på bröstet låter jag vara osagt. När jag väl kom igång satt kontrollerna ungeför där jag hade tänkt mig, även om jag just nu bara orkar hålla tempo i ca 2,5 km. Se mina vägval genom att klicka på länken nedan.

Jonas GPS-spår.

Stefans GPS-spår (inlagt på jonas karta, stefans lite smalare med mer rött i, visar att han var vid en av punkthöjderna ca 60m söder om kontrollen, se kommentarer längre ner)

Vid målet talades det om att Stefan G inte hade hittat sjunde kontrollen på långa banan (kodsiffra 39). För att Stefan ska få se var kontrollen satt och för att friska upp minnet på er som besökte kontrollen har jag klippt ihop en liten filmsnutt som visar min framfart i skogen mellan kontroll 6 (38) och 7 (39).