OL-Weekenden avklarad

  • 16 sep 2012

Kristinehamns OL-Weekend är nu avklarad, lördag 15 sept bjöd på en frisk höstdag i strålande solsken medan söndag 16 sept bjöd på mulet väder och lite blåst. Summering av helgen från tävlingsledaren är att vi genomfört en fin tävlingshelg som de tävlande verkade trivas på.

Inte minst med banorna som Leif celander lagt i skogen runt Allétorp där TC var förlagt. Kommentarer om banorna var bl.a Kul, roliga, fina banor med hög klass medan några tyckte att de var lite svåra.
Totalt hade vi 408 vuxna/ungdomar anmälda plus 43 miniknatare på de två tävlingsdagarna.
Tack vara alla duktiga funktionärer kunde vi serva de tävlande med ungdomshjälp vid starten, resultat efter målgång. En riktigt het dusch på lördagen och lite mer lagom duschtemperatur på söndagen. När det fått svalna över natten. Markan serverade goda rejäla mackor och grillade hamburgare som det var strykande åtgång på. Till de familjer som behövde fanns barnpassning att tillgå. 
 

        DSC_0315Löpex junior

Många fotografier togs under OL-Weekenden, dessa kan ses här  


Slutligen vill jag säga ett riktigt stort TACK TILL ALLA FUNKTIONÄRER som hjälpt till under Kristinehamns OL-Weekend och gjort den möjlig för klubben att genomföra.
Tävlingsledare Heléne