Torsdag 26 juli på Oringen Halmstad

  • 6 aug 2012

Så var man åter hemma i vardagen igen. Tittar tillbaka på foton från veckan i Halmstad och minns många olika händelser, glädje, sol, vinst till någon och återfunna kläder. Här delar jag med mig av torsdagen den 26:es minnen i bilder och lite text.

cykelparkering

 Sol och klarblå himmel, ryggsäcken packad. Efter ca 6 km cykeltur är det bara att följa funktionärernas dirigeringar och parkera cykeln. Tur att jag har en riktigt lysande gul påse att sätta på sadeln, det underlättar när jag ska hem vill jag lova.

På väg till TC 

2:a dagsetappen blir promenad tillsammans med alla andra tävlingssugna mot dagens TC vid Nyårsåsen. Nu ska vi bara finna klubbkompisarna under KOKs vimpel. Hur ? Lite fusk kanske men vi har bestämt att den varje dag ska finnas i närheten av souvenirtältet.

startredo KOKare 

Yes ! 1:a kontrollen avklarad, vi hittade nästan alla KOK:are idag också. Nu snackas det taktik, uppladdning, säkra vägval, spurt eller inte m.m.

ordf. följer ordningsregler 

Ordningsamma är vi också, Runo följer skyltangivelsen och sitter ned, på rätt sida också.

toa kö 

"Är det inkomster blir det utgifter" Ett nödvändigt ont, men toakön bör besökas före start. Dessa sommardagar nöjer iallafall inte jag mig med bara ett glas vatten på morgonen, nu snackar vi vattenflaskor om benen ska bära mig runt banan.

Maria mot mål 

Det kan bli trångt när målkurvan ska rundas, fäller Maria sina medtävlare eller?

mot mål

Magda satsar på en spurt på lätta ben mot målet.

saknad kompass återfinns

Vad händer ? Ludvig har målstämplat och vänder ut i fållan igen, kompassen är borta...... Men slutet gott, Ludvig finner sin kompass, bra jobbat.

Yngve mot mål

Meningarna kan vara delade bland klubbens herrar när det skojas glatt. Är det bra eller dåligt att springa efter damer i skogen? På målrakan ser det ut att löna sig iallafall.

mingel

När nästan veckan är slut samlas klubbens deltagare för en gemensam kvällsfika på den flotta husbilsparkeringen på O-Ringens camp. Det minglas glatt runt bland alla vänner i den varma kvällssolen.

grattistal

Lite sorgligt att veckan snart är slut, men inte kan vi vara ledsna när vi har en etappsegrare vid bordet. Stefan håller tal för Birgitta och alla utbringar vi ett fyrfaldigt leve och ett stort GRATTIS ! för etappseger i D65. Inte nog med detta nästa dag sprang Birgitta in sin 11:e totalseger i O-Ringen.
Summa av veckan den har varit toppen, själv är jag mycket nöjd med alla fina minnen och mina lopp, utan närhet till placering. Men vad gör väll det, jag har deltagit på mina villkor och bland dessa åtskilliga tusen genomfört tävlingarna mot mig själv. Hoppas jag inspirerat fler KOKare att prova på att delta i O-Ringen ett annat år, alla kan på sitt vis. 
                                                    Vid tangentbordet satt Heléne