TIOMILA 2011

  • 19 jan 2011

Intresserad av 2011 års 10-Mila? Nu har du chansen att få delta…

Många av er har kanske hört att Degerfors OK, Kristinehamns OK och OK Djerf samarbetar om gemensamma TioMila-lag (damer och herrar) i år.

Vi som är kontaktpersoner och sammanhållande från de olika klubbarna har haft ett möte där vi har diskuterat detta. En intresselista har gjorts där vi har frågat runt om man i nuläget är intresserad av att springa Tio-Mila den 30/4-1/5. Definitivt svar ska lämnas i slutet av februari då vi ska sända in anmälan. På den intresselistan som nu finns är det så pass många personer att det ev kan räcka till två lag på både dam- och herrsidan. Förutsättningar för andralagen är då att det finns några som kan tänka sig att springa de mer krävande sträckorna som första och sista sträckan samt Långa Natten. Tala gärna om redan nu om du ser det som en stor, intressant utmaning att någon gång springa Långa Natten på Tio-mila, (eller första/sista sträckan).

 

Vi har som mål att delta med ett antal lag på Kolmårdskavlen den 10/4 för att få en rejäl test. Övriga tävlingar som väger tungt i uttagningarna är Allans Prövolöp i Karlstad samt påsktävlingarna i Värmland. Det är även bra att visa intresse och delta i de träningar som klubbarna ordnar. För de som inte bor i våra trakter får vi försöka ha kontakt och bedöma träningsstatus och se på resultat på andra tävlingar.

 

En lista på dem som anmält intresse kommer att publiceras inom kort.

 

Kontaktperson i KOK-

Birgitta Johansson birgittaoruno@comhem.se  tel 55000 eller 0738182900

 

Övriga klubbar-

Urban Ljungberg DOK, urban.ljungberg@gmail.com eller ul@deform.se

Stig Nilsson, OK Djerf stig.g.nilsson@tele2.se  

Gunnar Nyman OK Djerf gunnar.nyman@swipnet.se