O-event

  • 19 nov 2010

image: O-event

12-14:e November var ett gäng ungdomar på O-event i Borås. Klicka på Läs mer så kan du titta på fler bilder och bli länkad till filmen där flera KOKare intervjuvades.

 

10 ungdomar med ledare åkte till Borås för ett tufft program med bl a 3 Sprint-tävlingar. På fredagskvällen intogs Borås Arena, som var TC för Natt-sprinten.

Natt-sprinten hade kartbyte med första delen på en 1:500-del inomhus och resten på en normal sprintkarta i närområdet kring arenan. 

Efter den sena Natt-sprinten skulle en äventyrsbana klaras av på lördag morgon. I filmen från O-event (del 1) kan du se hur KOKarna förbereder sig för Lördagens program.

Se filmen på http://o-event.se/ Tyvärr var inte kameramännen på hugget när Roger åkte linbana, som delvis skedde i älven, och inte över den, som det var tänkt.

 

Efter Lunch var det dags att bege sig till en ny tävling, Downhill-sprinten som även den hade TC på Borås Arena. Några av deltagarna kunde konstatera att det även fanns giftiga uppförs-backar utefter banan. Efter tävlingarna var det bad, prisutdelningar och visning av läger-filmen. 

På söndagen var det dags att ge sig av till Djurparken. Här ser ni några upplopps-bilder från Zoo-sprinten. En del var för snabba för att skärpan skulle hinna ställa in sig.

 

 

Man kan ana av Gruppbilden från söndagen att det har varit ett hårt program.  Men KOK-gänget var mycket nöjda med arrangemanget när man åter styrde färden hemåt på söndagen.