Hoppa till sidans innehåll

Motions-OL november/december

20 NOV 2020 18:39
Våra mycket populära Motions-OL för veteraner och daglediga kommer inte att erbjudas pga restriktionerna från FHM.
  • Uppdaterad: 20 NOV 2020 18:39

För att vi ska kunna träna i skogen kommer vi att erbjuda veckans bana.

Länk till vecka 48 träning

 

Onsdagarna 25 nov, 2 dec och 9 dec  mellan 10-11 sker en individuell klubbträning med fri start. Möjlighet att få en tid då start/mål stämpling finns och vid mål  skriver i sitt resultat. De som har GPS klocka kan lägga ut sin GPS rutt och tid på Eventor. Små skärmar finns vid kontrollerna, ingen sportident. Men tag med pinne för registrering start/mål.

 

De som inte har möjlighet att skriva ut kartor maila This is a mailto link senast söndag kväll onsdag före resp träning, eller ring 0706665870. Kartor tas med till den individuella träningen på onsdagarna. Tag med egen plastficka

De som önskar träna andra tider/datum finns kartor vid källartrappen Hultet, eller PDF filer att laddas ner. Se Veckans bana på Eventor som finns året ut, men då bara med snitslar vid kontrollerna.

 

Onsdag 25 nov har Christer och Gunnel hängt ut kontroller med små skärmar i fina Sunnebergsskogen. Två banor erbjuds, ca 3,5 km och 2,5 km.  De som vill träna kan starta mellan 10-11 vid Hembygdsgården för att registrera sin egen tid. OBS detta är ingen organiserad tränings/tävling som tidigare då inga resultat redovisas mer än som textfil på vår hemsida, GPS rutter för de som har möjlighet. (Små skärmarna finns kvar minst en vecka, sedan snitslar.) Älgjakten som pågår Långmarken/Sättra med reservation, påverkar förstås inte Sunnebergs träningen.

 

Icke Kokare har samma möjlighet att träna på våra banor, men inte mellan 10-11. 

Skriv ut karta och spring när det passar.  Lägg ut era GPS rutter med tid på Eventor.

 

Frågor kontakta Stefan 0706665870

 

Skribent: Stefan Gunnarsson
Epost: This is a mailto link

 Arvsfonden

 Ica Maxi Kristinehamn

Övriga sponsorer 

 

 

 

Postadress:
Kristinehamns OK - Orientering
Hultets friluftsgård
68191 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info