Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsträningarna startar måndag 19 aug

05 AUG 2019 21:28
Vi startar måndagen den 19 aug kl. 17.30 vid vattentornet på Björkvallen. Du får lära dig att förstå kartan och hur man använder kompassen under lekfulla former. Vi ska ha roligt ute i skogen, så se till att du har oömma kläder på dig.
  • Uppdaterad: 05 AUG 2019 21:28

Nu är sommarlovet över!

Kristinehamns OK drar igång de roliga ungdomsträningarna igen.

Inbjudan som pdf (493 kB)

Du får lära dig att förstå kartan och hur man använder kompassen under lekfulla former. Vi ska ha roligt ute i skogen, så se till att du har oömma kläder på dig. Heltäckande klädsel (långbyxor och minst t-shirt) är ett måste och gympaskor starkt rekommenderat. Kompass och Sportident får du låna av oss.

Orientering erbjuder något för alla åldrar, så ta chansen att prova en idrott för hela familjen.

Vi startar måndagen den 19 aug kl. 17.30  vid vattentornet på Björkvallen. Varje vecka har vi uppvärmning först och ger oss ut i skogen för övningar vid ungefär 17.45. Övriga måndagar under hösten är 26/8, 2/9, 9/9, 16/9, 23/9, 30/9 och 7/10. 

Den populära pokaljakten fortsätter även i höst. Den går av stapeln i Degerfors den 27 aug, på vår egen träning den 2 sep och i Karlskoga den 11 sep. Till Degerfors och Karlskoga samåker vi från grusplanen mitt emot Volvo på Drevsta så att alla hittar.

Du som vill träna mer orientering deltar också i våra klubbträningar på tisdagar och torsdagar (med start 17.30-18.30) på olika ställen runt om i Kristinehamns kommun. Dessa annonseras på Eventor (https://eventor.orientering.se/Events, klicka i Närtävlingar och välj Värmland), på motionsorientering.se/kristinehamn och i vår facebookgrupp Kristinehamns orienteringsklubb några dagar i förväg.

Kostnaden för barn och unga upp till 20 år är 100 kr. Detta ger då medlemskap i Kristinehamns Orienteringsklubb inkl. försäkring under aktiviteterna och fortsatt deltagande i klubbens verksamhet. Redan medlem = gratis!

Prova första gången utan avgift!

Varmt välkomna!

Kristinehamns OK

Anmäl dig senast den 14 augusti till Johanna Forslund , 070 - 57 36 707       

Har du varit med förut räcker det med ett mail att du kommer.  Är du ny behöver vi namn, adress, personnummer samt mailadress och telefon till förälder.

Skribent: Jonas Larsson
E-post: This is a mailto link

 Arvsfonden

 Ica Maxi Kristinehamn

Övriga sponsorer 

 

Postadress:
Kristinehamns OK - Orientering
Hultets friluftsgård
68191 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kristinehamnsok@gmai...

Se all info