Hoppa till sidans innehåll

Veteranmatch 2/6

28 APR 2014 13:46
Du som är över 50 år! Boka redan nu den 2/6 för då går
  • Uppdaterad: 28 APR 2014 14:25

den så traditionsfulla veterantävlingen mellan OK Djerf och Degerfors OK, dvs tävlingen för dig som fyllt 50 år, går av stapeln den 2 juni i Degerfors. Det var förra året som vi fick den stora äran att vara med på den prestigefulla veteranmatchen och som tack tog vi hem segern och fick den första inteckningen på det nya vandringspriset.

Min förhoppning är att så många som möjligt från oss följer med i år, så vi kan ta hem segern i år oxså. Vad jag förstår tänker OK Djerf toppa sitt lag, men ställer vi alla upp så fixar vi det i år med, är jag helt säker på.

Det handicap system som används ger 1 minuts handicap per födelseår. De allra äldsta och damer springer också en något förkortad bana. Åldermannen i sällskapet Olle Hävert med födelseår 1922 startade först (17.22) och sedan alla andra löpare på sin egen startminut baserat på sitt födelseår.

Det är först i mål som gäller, där placeringssiffran för löpare i mål ligger till grund för den poängberäkning som tillämpas i klubbmatchen. Den sammanlagda placeringssiffran för de 5 bästa löparna i varje klubb ger således klubbresultatet. Lägst poäng är alltså allra bäst.

Skribent: Anne-Marie Ericsson
E-post: This is a mailto link

 Arvsfonden

 Ica Maxi Kristinehamn

Övriga sponsorer 

 

Postadress:
Kristinehamns OK - Orientering
Hultets friluftsgård
68191 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kristinehamnsok@gmai...

Se all info