Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Motions-OL 19 juli

08 JUL 2020 16:13
Familjen Mickael Forslund bjuder in oss till en sprintträning uppe vid Kvarndammen mitt under semestern. Söndag den 19 juli med olika startgrupper och obligatorisk anmälan på Eventor.
  • Skapad: 08 JUL 2020 16:13

En enkel träningssprint vid Kvarndammen som går i både parkmiljö och skogsterräng. Kartan är ej sprintnorm. Alla är välkomna till detta mycket enkla arrangemang där resultat läggs upp på Eventor i efterhand, liksom Livelox. Endast föranmälan i Eventor! För att följa regler och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och SOFT delar vi in arrangemanget i startgrupper med maximalt 50 deltagare i varje:
Startgrupp 1: 14.00-14.45
Startgrupp 2: 15.00-15.45

Vid anmälan väljs önskad startgrupp genom att lägga till en tjänst med rätt startgrupp: I anmälningsvyn välj som vanligt klass och kontrollera att sportidentnumret är rätt. Klicka sedan på "Beställ tjänster" under ditt namn. Välj önskad startgrupp i rullistan och klicka på "Lägg till". Spara till sist din anmälan.

Om en startgrupp blir överbokad kommer senast anmälda att bli flyttad till närmast lediga startgrupp. Om startgrupp inte väljs kommer en sådan att tilldelas efter att anmälningstiden gått ut. Vid 100 anmälda deltagare kommer anmälan att stängas. Vid stort intresse kan ytterligare startgrupper komma att läggas till senare.

Klasser: Korta lätt ca 1,9 km (vit), Mellan ca 2,3 km (orange), Långa ca 2,8 km (orange).
Startavgift för ej medlemmar i KOK: Ungdomar t.o.m. 16 år 20 kr, övriga 40 kr. Faktureras. Ej klubbanslutna betalar på plats, helst med Swish.

Kom inte om du är sjuk! Avanmälan pga sjukdom sker enligt kontaktuppgifterna nedan.

Välkomna /Familjen Forslund

Anmälan på Eventor

Skribent: Stefan Gunnarsson
E-post: This is a mailto link

 Arvsfonden

 Ica Maxi Kristinehamn

Övriga sponsorer 

 

Postadress:
Kristinehamns OK - Orientering
Hultets friluftsgård
68191 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kristinehamnsok@gmai...

Se all info