Hoppa till sidans innehåll

Än är det inte sluttränat

30 NOV 2014 18:49
Ni som trott att säsongen är slut har missat alla fina veteranbanor som erbjuds oss med kontroller som hänger ute från onsdag till söndag.
  • Skapad: 30 NOV 2014 18:49

Riktigt fina banor och i fin terräng har vi sprungit i sen dessa startade. Banorna finns att ladda ner på hemsidan eller hämta i källaren i Hultet.

Förra söndagen sprang vi i "trollskog", missade inte särskilt mycket, vår gpsrutt 

finns här

Söndag förmiddag innan skytlsöndagen bjöds på samma fina orientering i nästan lika fin "trollskog" med kluriga kontroller gör att man måste anpassa hastigheten och ta sista säkra innan kontrollen. Frun skötte sig riktigt bra...se GPSrutten här

 

 Vi var inte många kokare som spang OK Tyrs Lången och Korten som är den sista tävlingen för säsongen.

Frun och jag är inte riktigt tränade att springa mega långa distanser....men vi tyckte att Tyrs lång lockade med gemensam start vid KMTI i Karlstad. Sannaskogen som vi sprang i bjöd på rikligt stignät och kluriga vägval. Jag var med riktigt bra i klassen H55-H60 tils det var bara någon kilometer kvar. Missade en svår sänka med bara någon meter, när jag väl fann den var min testeronhalt i max....svor onödigt mycket  och kallade ett organ (manligt)  någonting som inte skall skrivas på en hemsida....tyvärr var en tyrdam/tjej i närheten och hörde okvädesorden...förlåt.

(dagen efter tog jag kontakt och förklarade mitt dåliga uppträndande, hon tyckte inte det var något att be om förlåtelse för...bra tävlingsämne )

Men....tyvärr var det inte slut på detta, när jag kommer i mål efter drygt 12,5 km löpande anligt GPS klockan och till med spurtat om en konkurent får jag vid utstämplingen information FELSTÄMLAT, detta finns inte i min värl för jag var extra noga vid varje stämling då jag helgen innan i Borås blev diskad efter att ha hoppat över en kontroll på slutet bara 10 meter mellan kontrollerna, dessutom ett helt felfritt lopp. Min omedelbara reaktion och ordagranna kommentar

NU GER JAG F........N I DENNA SPORT, NU SKA JAG BÖRJA MED SKIDÅKNING....(som jag inte alls gillar)

Felstämlingen berodde på att jag missade att stämpla vid vätskekontrllen.

Ann Hyvinen i Skattkärr tröstar mig att det går över och vi syns nog dagen efter, och det gjorde vi i TYRs Korten. Nästan ingen miss, SKÖNT.

//Stefan

Skribent: Stefan Gunnarsson
E-post: This is a mailto link

 Arvsfonden

 Ica Maxi Kristinehamn

Övriga sponsorer 

 

 

 

Postadress:
Kristinehamns OK - Orientering
Hultets friluftsgård
68191 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kristinehamnsok@gmai...

Se all info