O-Ringen Värmland 2017

Om du är inloggad som kokare kan du längst ner på sidan se vad dina klubbkompisar har anmält att de kan hjälpa till med under O-Ringen.

Vi är igång!

Tack för att du intresseanmält dig att hjälpa till med O‑Ringen i Värmland som går av stapeln 2017 i Arvika. Tillsammans kommer vi göra detta arrangemang till ett fantastiskt äventyr både för deltagare och för oss arrangörer. Genom detta nyhetsbrev hoppas vi kunna dela med oss av hur projektet går och även öppna upp för er att kunna komma in och vara en del av arbetet.

Välkommen in i O‑Ringen familjen!
Mvh Ledningsgruppen
O‑Ringen Värmland 2017

Vilda Sköna Värmland, Vad innebär det?

O‑Ringen 2017 går under benämningen Vilda Sköna Värmland men vad betyder detta igenkligen? Vad vill vi att deltagarna skall känna när de kommer v.30 2017 och hur kom man fram till just Vilda Sköna Värmland?

Benämningen började som Vilda Vackra Värmland men har ändrats till Vilda Sköna Värmland för att bättre kunna återspegla de värderingar vi vill skapa och att ge en mer flexibel marknadsförning.

Vackra är ett ord hårt kopplat till hur något ser ut och vi önskade ett ord som innefattar mer än en visuell beskrivning. Något som kunde användas i marknadsförningen för att beskriva värmland och värmlänningarna.

Som tur är har Region Värmland gjort ett varumärkesarbete kring Sköna Värmland. Så valet föll på att nyttja sköna även i vår kommunikation. Sköna beskriver det vackra värmland men kopplas också till känslor och den berättartradition vi har i Värmland. Ett stort och betydande plus är att Sköna Värmland redan används av många av de värmländska turistbyråerna för att marknadsföra värmland!

2017 välkomnar vi alla till Vilda Sköna Värmland!

Vilda - Den råa/orörda utmaningen som finns i värmland. Trygg men outforskad.

Sköna - Den härliga stämning som värmlänningarna står för tillsammans med de vackra vyer som de värmländska skogarna ger. Sköna består till stor del av de fantastiska historier som värmlänningar är kända för. Berättandet står i centrum i värmland. En plats där du får tillbaka mer än vad du sätter in.

Vi söker

Passar det dig eller någon du känner?

Skribent / Redaktör

Ska jobba med det redaktionella teamet. Här jobbar vi med O‑Ringen­tidningen men numera även ett stort fokus på de digitala kanalerna somoringen.se, instagram, facebook, nyhetsbrev etc.

Låter det intressant?
Kontakta William på This is a mailto link

Rekryteringssamordnare

ska jobba för att locka nya deltagare lokalt i Värmland. Arbetet kommer att ske mycket tillsammans med de lokala klubbarna och deras projekt, bl a Stolpjakten. Tillhör marknad och kommer jobba tillsammans med ansvarig för OL‑skola och Academy.

Låter det intressant?
Kontakta William påThis is a mailto link

Känner du någon som skulle vara intresserad i att jobba med O‑Ringen? Be dem fylla i formuläret för att intresseanmäla sig. Finns det en roll som passar någon du känner? Tipsa oss!

KOKs intresseanmälningar

Det finns inga bilder/dokument att visa.

Arvsfonden

Ica Maxi Kristinehamn

RR logga

Övriga sponsorer

Kontakta Anne-Marie Ericsson innan beställning.

Postadress:
Kristinehamns OK - Orientering