Hoppa till sidans innehåll

Hultets Friluftsgård


Klubbstugan hör till en av klubbens stoltheter. Ett friluftsparadis med motionsslingor från 1000 meter till 1 mil, 5 km elbelyst spår och toppmoderna orienteringskartor.

 

Mitt i naturen och ändå bara någon kilometer från Kristinehamns centrum ligger friluftsparadiset Hultet. En fulländad motionsanläggning som ägs och drivs av Kristinehamns Orienteringsklubb. Vid Hultet finns det mesta som den friluftsintresserade kan önska sig. Motionsslingor från 1000 meter upp till 10 km. 5, 3, 2,5 och 1km elbelysta spår.  orienteringskarta, 1:10 000del över ett stigrikt område lämpat för ungdomsträning samt ett rejäl och varierad träningsterräng för vuxna.  Vindskydd och grillplatser utefter spåren. Bollplan och pulkabacke. Och naturligtvis stora omklädningsrum med dusch och bastu. Hultet är ett friluftseldorado året om.  


 


Hultet är den idealiska platsen för din förenings träningsläger. I huvudbyggnaden finns kök och två stora samlingslokaler, en med öppen spis. Kristinehamns OK hjälper naturligtvis till med förberedelserna för lägret. Till exempel genom att lägga träningsbanor eller preparera skidspår. När ni kommer är det bara att byta om till träningskläder och ge sig ut i naturen.


Köket och samlingslokalerna är också lämpliga för festliga arrangemang. Till exempel 50-årskalas, bröllopsmiddag eller dopkaffe.

Ring 070-6690745 så får du all information du behöver och också aktuella prisuppgifter. Kansliet är öppet vardagar mella  8.00-15.30  

 

Uppdaterad: 20 JAN 2018 16:29

 Arvsfonden

 Ica Maxi Kristinehamn

RR logga

  Övriga sponsorer 

 

 

 

Postadress:
Kristinehamns OK - Orientering
Hultets friluftsgård
68191 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0706690745
E-post: This is a mailto link

Se all info